Reuzenrad Nieuwpoort 2024

Reuzenrad Nieuwpoort 2024

Reuzenrad Nieuwpoort 2024 : Reuzenrad The View is opvallende eyecatcher in Nieuwpoort

Het 50 meter hoge reuzenrad draait tot en met donderdag 5 september 2024 zijn rondjes op het Loodswezenplein. Op het hoogste punt kun inzittenden genieten van een panoramisch zicht op Nieuwpoort en de Noordzee.

Nieuwpoort-Bad heeft er deze zomer een opvallende blikvanger bij: The View. Het reuzenrad staat normaal gezien bij het Centraal-Station in Antwerpen maar door werken daar verhuist de attractie tijdens de zomer naar zee.

The View zal tot en met donderdag 5 september 2024 op de Zeedijk in Nieuwpoort te zien zijn, op het Loodswezenplein aan de Havengeul. Het gevaarte is maar liefst 50 meter hoog en beschikt over 36 gondels waarin telkens 8 personen kunnen plaatsnemen.

Burgemeester Geert Vanden Broucke is bijzonder opgetogen over de komst van het rad naar Nieuwpoort:

“Met The View krijgt het zomerseizoen in Nieuwpoort net dat tikkeltje extra. We zijn de uitbater dan ook bijzonder dankbaar dat hij onze stad heeft uitgekozen als uitvalsbasis van het reuzenrad voor de komende maanden. The View is een mooie aanvulling op onze rijkgevulde zomerkalender en zal ongetwijfeld veel mensen weten te bekoren. Tijdens een ritje krijg je een uitzonderlijk zeezicht en een adembenemende kijk op Nieuwpoort en de weidse regio. Je ervaart onze stad als nooit tevoren.”

Prijs Reuzenrad Nieuwpoort 2024 :

Vanaf 11 jaar betalen passagiers 10 euro per persoon per rit. Voor kinderen van 2 tot 10 jaar bedraagt de prijs 6 euro. Tot 2 jaar is een ritje op The View gratis. De Nieuwpoortse scholen krijgen de mogelijkheid om gratis met The View mee te gaan.

Extra nieuws:

Nieuws Poperinge

Julifoor Kermis Poperinge 2024

Julifoor Kermis Poperinge 2024: Kermis op de Grote Markt en op de Paardenmarkt. Elke dag open vanaf 16 u. Wanneer Locatie Centrum Poperinge Grote Markt , 8970 Poperinge

Nieuws Poperinge

Kermis in het zwembad

Kermis in het zwembad: Van maandag 1 tot en met vrijdag 5 juli vieren we kermis in het Sport-en Recreatiebad de Kouter te Poperinge ! 

Nieuws Poperinge

Feest van Reuzen en Picon

Feest van Reuzen en Picon 2024: Op 21 & 22 september vindt de tweede editie van het Feest van Picon en Reuzen plaats in Poperinge.