Shoppingweekend Feeling

Shoppingweekend Feeling

Shoppingweekend Feeling: Op zaterdag 23 en zondag 24 maart nodigt het gerenommeerde modeblad Feeling niet alleen zijn lezers uit, maar verwent het ook elke shopper met verrukkelijke extra’s bij een selectie van hotspots. Laat je betoveren door een uniek gadget, verwen jezelf met een traktatie of geniet van een aantrekkelijke korting op je favoriete must-haves. Deze speciale locaties herken je moeiteloos aan het opvallende Feeling Hotspot bord.

Mis deze kans niet! Haal tijdens dat weekend jouw gratis plattegrond op bij Toerisme Nieuwpoort, gelegen aan het Hendrikaplein in Nieuwpoort-Bad. Hierop vind je alle Feeling Hotspot locaties handig aangeduid. Bovendien maak je bij Stad Nieuwpoort kans op enkele Nieuwpoortse Cadeaubonnen wanneer je komt winkelen, dineren of een drankje nuttigen bij de deelnemende adressen tijdens het Feeling Shoppingweekend.

Belangrijke gegevens:

  • Datum: 23 maart 2024, van 10:00 tot 24 maart 2024, 18:00
  • Organisator: Toerisme Nieuwpoort
  • Praktische informatie:
    • Adres: Hendrikaplein 11, 8620 Nieuwpoort, België
    • Telefoonnummer: 058 22 44 68
    • E-mailadres: toerisme@nieuwpoort.be

Wees erbij en laat je verwennen tijdens het Feeling Shoppingweekend in Nieuwpoort!

Extra nieuws:

Nieuwpoort Nieuws

Italiaanse avond Kiwanis Nieuwpoort

Italiaanse avond Kiwanis Nieuwpoort: Ter ere van het 50jarig bestaan van Kiwanis Nieuwpoort organiseert de lokale afdeling een spetterende Italiaanse avond. Het evenement, dat plaatsvindt

De Panne Nieuws Veurne

CLASSIC BRUGGE – DE PANNE

CLASSIC BRUGGE – DE PANNE: Op 20 en 21 maart staat de Classic Brugge – De Panne opnieuw op het programma. Wil je volop meegenieten?

Koksijde Nieuws

Bredene Koksijde Classic

Bredene Koksijde Classic: Wie spurt naar eeuwige roem in de Bredene Koksijde Classic? We zijn al aan de 5e editie toe van de miniklassieker. Traditiegetrouw