Smulmarkt Pollinkhove 2024

Smulmarkt Pollinkhove 2024

Smulmarkt Pollinkhove 2024: De unieke culinaire ervaring in Pollinkhove! Een veelvoud aan verenigingen zet hun beste beentje voor en biedt een scala aan dranken en heerlijke lekkernijen aan. Voor ieder wat wils.

Laat je meeslepen door de sfeer!

De jaarlijkse Smulmarkt in Pollinkhove staat weer voor de deur. Dit smakelijke evenement brengt verschillende kraampjes en foodtrucks samen die een diversiteit aan gerechten en lekkernijen presenteren.

Op de Smulmarkt is er voor ieder wat wils, van lokale specialiteiten tot internationale smaken, bereid door lokale verenigingen. Deze gelegenheid is zowel populair bij de lokale bevolking als bij bezoekers, die kunnen genieten van verschillende culinaire hoogstandjes en nieuwe smaakervaringen.

Naast het culinaire aanbod zijn er ook tal van andere activiteiten en attracties op de Smulmarkt. Laat je verwennen terwijl je langs de marktkraampjes vol ambachtelijke producten struint.

Smulmarkt Pollinkhove 2024

Locatie: Het hart van Pollinkhove
Datum: Maandag 29 juli 2024
uur: Vanaf 18u

De organisatie van dit smaakvolle evenement ligt in handen van FC Pollinkhove. Bezoek hun facebook (link) voor meer informatie en updates.

Kortom, de Smulmarkt in Pollinkhove is een niet te missen culinair festijn waar je kunt genieten van een breed scala aan gerechten, entertainment en een bruisende sfeer. Zet deze datum in je agenda en kom proeven van al het lekkers dat dit evenement te bieden heeft!

Extra nieuws:

Nieuws Poperinge

Julifoor Kermis Poperinge 2024

Julifoor Kermis Poperinge 2024: Kermis op de Grote Markt en op de Paardenmarkt. Elke dag open vanaf 16 u. Wanneer Locatie Centrum Poperinge Grote Markt , 8970 Poperinge

Nieuws Poperinge

Kermis in het zwembad

Kermis in het zwembad: Van maandag 1 tot en met vrijdag 5 juli vieren we kermis in het Sport-en Recreatiebad de Kouter te Poperinge ! 

Nieuws Poperinge

Feest van Reuzen en Picon

Feest van Reuzen en Picon 2024: Op 21 & 22 september vindt de tweede editie van het Feest van Picon en Reuzen plaats in Poperinge.