Sneukel Snuffeltocht Dierenasiel Poezewoef

Sneukel Snuffeltocht Dierenasiel Poezewoef

Sneukel Snuffeltocht Dierenasiel Poezewoef: Dierenasiel Poezewoef presenteert; de allereerste editie van de sneukel-snuffeltocht op 30 juni.

Iedereen is (met of zonder zijn harige viervoeter) welkom aan de sporthal te Wijtschate. Van daaruit vertrekken er 2 wandelingen waarvan de kortste toer ook buggytoegankelijk is. De langere wandeling is ongeveer 6.5 km, de kleine toer 3.5km. Bij de start krijg je het plannetje met bijhorende fotozoektocht. Wie de fotozoektocht perfect oplost krijgt een kleinigheidje (op=op)

Langs het parcours zijn er enkele stops waar de honden hun speurvaardigheden kunnen uittesten. Daarna kan men genieten van een hapje en/of drankje. Droom je van een prachtige foto van (of met) je hond? Ga dan zeker eens langs bij de fotograaf op deze prachtige locatie. Wil je testen of je hond weggelegd is voor agility? Het hindernissenparcours biedt hiervoor de perfecte gelegenheid.

Ook de jongste deelnemers zijn we niet vergeten. Op het domein zelf valt er vanalles te beleven (grime, springkasteel, volksspelen, …)

De eerste vijftig inschrijvingen krijgen een goed gevulde goodiebag, met dank aan onze fantastische sponsors. Stuur dus zeker een mailtje naar info@dierenasielpoezewoef.be om je tijdig in te schrijven en je goodiebag (1 per gezin) te verzekeren. Inschrijving is pas rond na betaling.

Sneukel Snuffeltocht Dierenasiel Poezewoef Praktisch:

– Prijs: €7.5 per deelnemende tweevoeter boven de 12 jaar. Kinderen vanaf 3 jaar en jonger dan 12 jaar €3. (< 3 jaar is gratis)
– Start van de wandeling: Op 30 juni vanaf 10u30 tot 15u.
– Deelnemers zijn niet verzekerd tijdens de wandeling en het uitoefenen van de activiteiten.
– Hou afstand van elkaar. Niet iedere hond is even goed gesocialiseerd met andere honden. Hou het dus voor iedereen plezant en hou je hond aangelijnd.
– Bij iedere stop is er water voorzien voor je hond
– Ruim je hondenpoep op. Dit kan je deponeren in de vuilbakjes bij iedere stop.

Extra nieuws:

Nieuws Poperinge

Julifoor Kermis Poperinge 2024

Julifoor Kermis Poperinge 2024: Kermis op de Grote Markt en op de Paardenmarkt. Elke dag open vanaf 16 u. Wanneer Locatie Centrum Poperinge Grote Markt , 8970 Poperinge

Nieuws Poperinge

Kermis in het zwembad

Kermis in het zwembad: Van maandag 1 tot en met vrijdag 5 juli vieren we kermis in het Sport-en Recreatiebad de Kouter te Poperinge ! 

Nieuws Poperinge

Feest van Reuzen en Picon

Feest van Reuzen en Picon 2024: Op 21 & 22 september vindt de tweede editie van het Feest van Picon en Reuzen plaats in Poperinge.