Sportquiz Veurne

Sportquiz veurne

Sportquiz Veurne : Ontdek je sportkennis tijdens de Sportquiz in Veurne!

Wil jij je sportkennis testen en gezellig een avondje quizzen met vrienden? Kom dan naar de Sportquiz georganiseerd door onze Sportraad op vrijdag 2 februari 2024 in Dienstencentrum De Zonnebloem! Of je nu een doorgewinterde sportkenner bent of gewoon van een leuke avond houdt, deze quiz is voor iedereen toegankelijk.

Waag je kans en schrijf je in!

Doe mee aan de Sportquiz en beantwoord vragen zoals: Wie werd landskampioen touwtrekken in het seizoen 2009-2010? Wie behaalde de derde plaats in de Tour de France van 1985? En weet jij hoeveel zeges Michael Schumacher in de Formule 1 behaalde? Ontdek het allemaal tijdens deze boeiende quizavond.

Praktische informatie

  • Datum en tijd: Vrijdag 2 februari, 20:00 uur
  • Locatie: Dienstencentrum De Zonnebloem
  • Inschrijving: Via het onderstaande webformulier
  • Kosten: 20 euro per ploeg (maximaal 4 personen), te betalen ter plaatse

Inschrijven is eenvoudig!

Vul het onderstaande webformulier in en verzeker jezelf van een plekje. Geen zorgen, je hoeft geen wandelende Wikipedia te zijn om mee te doen. De quiz is ontworpen voor een breed publiek, dus iedereen is welkom!

Webformulier inschrijving
https://www.veurne.be/sportquiz

Contactgegevens Sportdienst Veurne

Adres:
Noordstraat 165, 8630 Veurne, België

E-mail:
sportdienst@veurne.be

Telefoon:
058 33 55 48

Mis deze kans niet om je sportkennis te laten zien en tegelijkertijd een gezellige avond te beleven. Schrijf je vandaag nog in en bereid je voor op een avond vol plezier en uitdaging!

Extra nieuws:

Nieuwpoort Nieuws

Italiaanse avond Kiwanis Nieuwpoort

Italiaanse avond Kiwanis Nieuwpoort: Ter ere van het 50jarig bestaan van Kiwanis Nieuwpoort organiseert de lokale afdeling een spetterende Italiaanse avond. Het evenement, dat plaatsvindt

De Panne Nieuws Veurne

CLASSIC BRUGGE – DE PANNE

CLASSIC BRUGGE – DE PANNE: Op 20 en 21 maart staat de Classic Brugge – De Panne opnieuw op het programma. Wil je volop meegenieten?

Koksijde Nieuws

Bredene Koksijde Classic

Bredene Koksijde Classic: Wie spurt naar eeuwige roem in de Bredene Koksijde Classic? We zijn al aan de 5e editie toe van de miniklassieker. Traditiegetrouw