Urban Hunt Veurne

Urban Hunt Veurne

Stadsspel Urban Hunt nu ook in Veurne: Strijden, ontdekken en spelen! Met een team strijden voor de leidersplaats én  de mooiste plekjes van Veurne ontdekken?! Dat kan, want Stad Veurne werkt hiervoor samen met gameontwikkelaar Urban Hunt.

Binnenstad

Verken de binnenstad. Er komen historische, culturele en bijzondere weetjes over de stad aan bod. Je ontdekt de stad op een nieuwe en speelse manier!

20 Opdrachten

Er zijn 20 unieke opdrachten van verschillende niveaus. Bovendien kies je zelf hoe intensief je het spel speelt. Op die manier is het spel voor iedereen haalbaar.

4 antwoordopties

Bij elke opdracht schotelen we 4 creatieve antwoordopties voor: bewerkte foto’s, mysterieuze geluidsfragmenten, raadselachtige video’s en zoveel meer.

95 minuten

Verzamel als team zoveel mogelijk punten in 95 minuten. Het live scorebord zorgt voor de nodige spanning. Je kan spelen in kleine of grote teams (van 2 tot 150 spelers).

Meer info en boeken?

Meer informatie over het spel en boeken kan via de site van Urban Hunt: https://urbanhunt.be/nl/speel-stadsspel-in-veurne

 Quote Jonas Bel, schepen van Cultuur: “Onze stad kan je op verschillende manieren ontdekken. Daar hebben we nu met dit stadsspel een troef aan toegevoegd! Verken, ontdek en geniet om Veurne spelenderwijs te ontdekken!”

1 binnenstad: Kies de binnenstad waar je Urban Hunt wil spelen. Historische, culturele en bijzondere weetjes over de stad komen aan bod

20 opdrachten: Er zijn 20 unieke opdrachten van verschillende niveaus. Bovendien kan het spel zowel rustig als intensief gespeeld. Op die manier is het spel voor iedereen haalbaar.

4 antwoordopties: Bij elke opdracht schotelen we 4 creatieve antwoordopties voor: bewerkte foto’s, mysterieuze geluidsfragmenten, raadselachtige video’s en zoveel meer.

Meer info? : KLIK HIER : https://urbanhunt.be/nl/speel-stadsspel-in-veurne

Extra nieuws:

Nieuws Poperinge

Julifoor Kermis Poperinge 2024

Julifoor Kermis Poperinge 2024: Kermis op de Grote Markt en op de Paardenmarkt. Elke dag open vanaf 16 u. Wanneer Locatie Centrum Poperinge Grote Markt , 8970 Poperinge

Nieuws Poperinge

Kermis in het zwembad

Kermis in het zwembad: Van maandag 1 tot en met vrijdag 5 juli vieren we kermis in het Sport-en Recreatiebad de Kouter te Poperinge ! 

Nieuws Poperinge

Feest van Reuzen en Picon

Feest van Reuzen en Picon 2024: Op 21 & 22 september vindt de tweede editie van het Feest van Picon en Reuzen plaats in Poperinge.