Wandelnetwerk Kustwandelroute

kustwandelroute

De Kustwandelroute is genieten van duinen en polders, zee en strand. Maar niet van natuur alleen: duik in het rijke maritieme verleden van de Vlaamse Kust en herbeleef de Belle Epoque. Eén wandelas langs zee en één landinwaarts, met handige verbindingspaden tussen de twee, lopen ononderbroken van de franse tot de Nederlandse grens. Bepaal zelf startplaats en wandeltraject en volg de knooppuntenbewegwijzering. Stop waar je wil: op het traject liggen tientallen Kusttramhaltes. De Kustwandelroute is met 180 kilometer wandelplezier en 140 knooppunten één groot wandelmenu, waaruit je vrij kan kiezen.


Stippel hier je eigen wandelroute uit:
www.wandelknooppunt.be/routeplanner?kaart=westkust

De wandelkaart is te koop bij de dienst toerisme aan € 6

Extra nieuws:

Nieuws Poperinge

Julifoor Kermis Poperinge 2024

Julifoor Kermis Poperinge 2024: Kermis op de Grote Markt en op de Paardenmarkt. Elke dag open vanaf 16 u. Wanneer Locatie Centrum Poperinge Grote Markt , 8970 Poperinge

Nieuws Poperinge

Kermis in het zwembad

Kermis in het zwembad: Van maandag 1 tot en met vrijdag 5 juli vieren we kermis in het Sport-en Recreatiebad de Kouter te Poperinge ! 

Nieuws Poperinge

Feest van Reuzen en Picon

Feest van Reuzen en Picon 2024: Op 21 & 22 september vindt de tweede editie van het Feest van Picon en Reuzen plaats in Poperinge.