Wandelzoektocht Koksijde 2024

Wandelzoektocht Koksijde 2024

Wandelzoektocht Koksijde 2024: De VVV en dienst Toerisme staan te popelen om je een nieuwe uitdaging voor te schotelen. Speurneuzen, zet je schrap voor de jaarlijkse wandelzoektocht.


Van 30 maart tot en met 31 augustus 2024 kan je bij de toerismekantoren van Koksijde, Oostduinkerke en Sint-Idesbald terecht voor het aankopen van een wandelzoektocht. (4€/map). Het concept blijft identiek: zoeken naar foto’s en de bijhorende vragen beantwoorden. Ook drie extra raadseltjes dienen weer te worden opgelost. Onze doelgroep? Personen vanaf ± 14 jaar.

Traditiegetrouw laten we je graag kennismaken met weer een ander stukje Koksijde. Dit jaar zakken we af naar Koksijde-dorp. Starten doen we vanaf het Hoge Blekkerbad, Pylyserlaan 30.

De route is 6 km lang. Het verhard alternatief voor kinderwagens en rolstoelen is 4,9 km. Hondjes zijn op beide parcours toegelaten. Naast een duidelijk plan, kun je de route via een QR-code ook online volgen.

We maken een lus doorheen het gezellige Koksijde-dorp, waar je enkele verrassend mooie stukjes natuur én twee begraafplaatsen op je weg vindt. En wees gerust, onderweg zijn tal van mogelijkheden om je dorst te lessen.

Te voet, per fiets, deelfiets, auto of met bus 60, 61 of 50 geraak je gemakkelijk op de startplaats. De schiftingsvraag vind je dit jaar in de cafetaria van het Hoge Blekkerbad.

Trek je wandelschoenen aan en hou die ogen op scherp. Maar geniet bovenal van de wandeling!

Iedere deelnemer die het antwoordblad indient heeft recht op een prijs. De prijsuitreiking zal plaats vinden in het c.c.CasinoKoksijde op vrijdag 13 september 2024 om 19 uur.

Extra nieuws:

De Panne Nieuws

Verkeerskoffer ‘Meester op de Fiets’

Verkeerskoffer ‘Meester op de Fiets’: Het lokaal bestuur De Panne wil het fietsniveau van de Pannese lagereschoolkinderen verbeteren. Daarom kunnen scholen vanaf 1 mei 2024

Nieuws Poperinge

Vergeten Spoor

Vergeten Spoor: Tijdens de Eerste Wereldoorlog was het Poperingse landschap dooraderd met spoorlijnen, in totaal meer dan 160 kilometer. “Vergeten spoor” brengt dit treinverhaal tot

De Panne Nieuws

Seniorenfeest De Panne 2024

Seniorenfeest De Panne 2024: Op 11 juni 2024 worden alle senioren verwacht in het Plopsa Theater voor het Seniorenfeest, dit jaar met niemand minder dan