Waves Festival 2024

Waves Festival 2024

Waves Festival 2024 : Breng een bezoek aan de adembenemende Vijvers Markey en dompel jezelf onder in het kleurrijke en levendige familiefestival dat speciaal is samengesteld voor zowel jong als oud! Waves zet dit jaar alles op alles om een uitgebreid scala aan animatie te bieden, zodat niemand zich zal vervelen. Van een schitterende schminkstand en betoverende glittertattoos tot gedurfde en grappige kapsels, er is voor elk wat wils. Maar dat is nog niet alles, want er wachten ook verrassende circusanimatie en boeiende workshops op de bezoekers.

Speciaal voor de avontuurlijke jeugd is er een overvloed aan spannende activiteiten te beleven. Verschillende springkastelen dagen hen uit om te springen, te klimmen en te klauteren, terwijl de moedigen onder hen de uitdaging kunnen aangaan en plaats kunnen nemen op de rug van de opzwepende rodeo-stier. Het belooft een ware sensatie te worden!

Het Vijvers Markey familiefestival is een niet te missen evenement dat een onvergetelijke tijd belooft voor jong en oud.

Uur: Vanaf 12u tot …
Datum: 14/07/2024
Prijs: -12 komt gratis!
Tickets: Tickets.wavesfestival.be

Programma Waves Festival 2024

≋≋≋≋≋≋ LINE – UP ≋≋≋≋≋≋
Metjoeww
2 The Limits
De Coverband
Jean et les Flamands
The Pixels


≋≋≋≋≋≋ ANIMATIE ≋≋≋≋≋≋
Springkastelen
The Swiper
Circusanimatie
Grime
Gekke kapsels
Workshops by OCHO dance studio
Activiteit by Vianima
Glittertatoo’s

Evenement in samenwerking met Visit De Panne 


Praktische info
info@wavesfestival.be

Extra nieuws:

Nieuws Poperinge

Julifoor Kermis Poperinge 2024

Julifoor Kermis Poperinge 2024: Kermis op de Grote Markt en op de Paardenmarkt. Elke dag open vanaf 16 u. Wanneer Locatie Centrum Poperinge Grote Markt , 8970 Poperinge

Nieuws Poperinge

Kermis in het zwembad

Kermis in het zwembad: Van maandag 1 tot en met vrijdag 5 juli vieren we kermis in het Sport-en Recreatiebad de Kouter te Poperinge ! 

Nieuws Poperinge

Feest van Reuzen en Picon

Feest van Reuzen en Picon 2024: Op 21 & 22 september vindt de tweede editie van het Feest van Picon en Reuzen plaats in Poperinge.