Werken Kinderlaan Nieuwpoort vanaf 27/02/2023

Werken Kinderlaan Nieuwpoort vanaf 27/02/2023

Vanaf maandag 27 februari 2023 start de herinrichting van de Kinderlaan tussen de Albert I laan en de Elisalaan. In deze zone komen nieuwe fietspaden en meer groen.

Dit project is een samenwerking tussen Nieuwpoort, Koksijde en Aquaduin. De totale kostprijs bedraagt 483.999,20 euro incl. BTW, waarvan 163.996,09 euro ten last is van Nieuwpoort.

Om de hinder van de werken te beperken, wordt in twee fasen gewerkt:

Fase 1 – maandag 27 februari tot en met vrijdag 7 april 2023

Locatie: zijde Koksijde

In de eerste fase wordt gestart in het straatgedeelte aan de kant van Koksijde met opbraakwerken, de aanleg van een regenwaterriolering en het vernieuwen van de waterleiding.

Verkeer zal nog steeds mogelijk zijn in beide richtingen. Volg hierbij steeds de werfsignalisatie. Fietsers stappen af en nemen het voetpad (kant Nieuwpoort).

Fase 2 – maandag 17 april tot en met vrijdag 30 juni 2023

Locatie: zijde Nieuwpoort

In de tweede fase starten de werken in het straatgedeelte aan de kant van Nieuwpoort.

Verkeer zal enkel mogelijk zijn vanaf de Elisalaan richting de zee en niet omgekeerd. Tijdens het aanleggen van de asfalt zal er tijdelijk geen verkeer mogelijk zijn. Fietsers stappen af en nemen het voetpad (kant Koksijde).

Extra nieuws:

Nieuws Veurne

Veurne Awards 2024

Veurne Awards 2024 : Op 23 februari 2024 is er de allereerste editie van de Veurne Awards. Tijdens deze gala-avond in Furnevent zetten we onze

Koksijde Nieuws

Halloween-mountainbiketoertocht Koksijde

Halloween-mountainbiketoertocht Koksijde: Op vrijdag 27 oktober 2023 start in Oostduinkerke de 9de editie van de Halloween-mountainbiketoertocht. Dit jaar is er terug keuze uit drie verschillende afstanden: 25,

Koksijde Nieuws

Fun Shopping Koksijde

Fun Shopping Koksijde: Voor Fun Shopping moet je in Koksijde, Sint-Idesbald én Oostduinkerke zijn!Het eerste weekend van oktober slaan de VVV, de dienst voor Toerisme