Zeepkistenrace Oostduinkerke

zeepkistenrace oostduinkerke

Dompel jezelf onder in de opwinding van de Zeepkistenrace Oostduinkerke, waar jouw creativiteit en snelheid samenkomen voor een onvergetelijk spektakel op 4 mei! Deze niet te missen gebeurtenis verwelkomt iedereen, van jong tot oud, families tot vriendengroepen. Het is een viering van plezier en avontuur voor iedereen!

Maar wacht niet te lang, want de inschrijvingen blijven open tot 27 april! Reserveer snel je plekje voor dit adrenaline-gevulde evenement.

Op de dag zelf, van 14:00 tot 17:00 uur, vindt de actie plaats op de Clos Fleuriweg in Oostduinkerke. Zorg ervoor dat je ruim op tijd aanwezig bent om geen seconde van de opwinding te missen!

En dat is nog niet alles – er liggen fantastische prijzen in het verschiet! Van glimmende trofeeën tot andere geweldige verrassingen, er staat veel op het spel voor de deelnemers!

Mis deze kans niet om deel uit te maken van een onvergetelijke race-ervaring! Noteer 4 mei in je agenda en maak je klaar voor een dag vol adrenaline, snelheid en lachende gezichten.

Schrijf je vandaag nog in door hier te klikken: [INSCHRIJFLINK].

Dit evenement wordt georganiseerd door Scouts en Gidsen Vlaanderen CASA Oostduinkerke, en belooft een geweldige tijd voor alle deelnemers!

Extra nieuws:

De Panne Nieuws

Verkeerskoffer ‘Meester op de Fiets’

Verkeerskoffer ‘Meester op de Fiets’: Het lokaal bestuur De Panne wil het fietsniveau van de Pannese lagereschoolkinderen verbeteren. Daarom kunnen scholen vanaf 1 mei 2024

Nieuws Poperinge

Vergeten Spoor

Vergeten Spoor: Tijdens de Eerste Wereldoorlog was het Poperingse landschap dooraderd met spoorlijnen, in totaal meer dan 160 kilometer. “Vergeten spoor” brengt dit treinverhaal tot

De Panne Nieuws

Seniorenfeest De Panne 2024

Seniorenfeest De Panne 2024: Op 11 juni 2024 worden alle senioren verwacht in het Plopsa Theater voor het Seniorenfeest, dit jaar met niemand minder dan