ZOMERFIETSZOEKTOCHT VLETEREN IN BEELD

ZOMERFIETSZOEKTOCHT VLETEREN IN BEELD

ZOMERFIETSZOEKTOCHT VLETEREN IN BEELD: Ben je een echte speurneus? Hou je van fietsen? Dan is onze zomerfietszoektocht zeker iets voor jou. 

Kom en ontdek de mooiste plekjes van Vleteren!
Aan de hand van foto’s, verken je al fietsend de regio en plaats je het juiste antwoord passend bij de aangegeven foto en vraag.
De tocht is 31,4 kilometer en is gemakkelijk te volgen met de knooppunten.

Deelnemen kan van 1 juli 2024 – 31 oktober 2024.
Een hele zomer lang, op het moment dat het jou goed uitkomt.


Uit de correct ingevulde en originele formulieren met schiftingsvraag maak je kans op talloze prijzen – maximum 1 deelnameformulier per adres. 
 
ZOMERFIETSZOEKTOCHT VLETEREN IN BEELD

De formulieren zijn verkrijgbaar op dienst Toerisme Vleteren, de handelszaken regio Vleteren en de bibliotheek van Vleteren.
De omliggende diensten van Toerisme, Lo-Reninge, Alveringem en Poperinge, beschikken ook over exemplaren die ter plaatse beschikbaar zijn.

Alle verdere vragen omtrent deelnameformulieren graag richten aan dienst Toerisme Vleteren via toerisme@vleteren.be.

Extra nieuws:

Nieuwpoort Nieuws

115 jaar Brandweer Nieuwpoort

115 jaar Brandweer Nieuwpoort: Brandweer Nieuwpoort viert zijn 115-jarig bestaan! Kom langs op 10 augustus vanaf 11 u. in het Prins Mauritspark en ontdek het

Nieuws Veurne

Gezinswandeling goed gemutst

Gezinswandeling goed gemutst: Ken je de heks Bette Blaere ?! En die architect Sébastien? Al gehoord van Karel Cogge? Of Willem of Arthur? Delvaux? Nee,

Diksmuide Nieuws

Streekbierfestival Diksmuide

Streekbierfestival Diksmuide: Kom en geniet van een bruisend weekend op de Grote Markt in Diksmuide! Dit bierfestival belooft een feest te worden voor jong en