Bloksquare op 7 locaties in Poperinge

Bloksquare poperinge

Studeren in groep is opnieuw toegelaten. De studenten hebben er meer dan ooit nood aan, dat merkt ook de jeugddienst van Poperinge. Vanaf zaterdag 19 december start bloksquare op zeven verschillende locaties.

“We spreiden de studenten maximaal over meerdere locaties in Poperinge. Ook de OC’s in de deelgemeenten doen dienst om onze studenten te helpen.”, zegt schepen van jeugd Ben Desmyter.

“Tijdens bloksquare rekenen we op de verantwoordelijkheidszin van de studenten. Het dragen van een mondmasker is verplicht. Verder zal de jeugddienst extra waakzaam zijn tijdens de pauzemomenten. Pauzeren kan, maar met drie medestudenten. We wensen de studenten heel veel succes in deze moeilijke periode.”

Inschrijven verplicht

Op donderdag 10 december gingen de inschrijvingen van start. “Het spannendste evenement van dit jaar!”, volgens student Ewout Vancraeynest.

Bloksquare voorziet plaats voor 155 studenten. Er zijn nog enkele vrije plaatsen in JOC De Kouter en OC De Bollaard.
Corona is een domper op de feestvreugde. De stad voorziet daarom ook studeertijd op 24, 25 en  31 december en 1 januari van 8 tot 18 u. Op andere dagen is dat van 8 tot 22 u.

Ben je zelf student en heb je nood aan een stille studeerplek? Word lid van de Facebookgroep ‘Bloksquare – stad Poperinge’. Geen Facebook? Niet getreurd, stuur een mailtje naar jeugddienst@poperinge.be.

Bloksquare poperinge

Extra nieuws:

Koksijde Nieuws

Zoeavenherdenking 20 mei 2024

Zoeavenherdenking 20 mei 2024: Wie zijn deze mannen in opvallend uniform? Het zijn de Zoeaven, eenheden van het Franse koloniale leger. Ze verbleven een 14-tal maanden (1915-1916) in

Nieuws Poperinge

21ste KEIKOPPENSMULTOCHT

21ste KEIKOPPENSMULTOCHT: Stap samen met je gezin op de fiets voor een ontspannen tocht van zo’n aangename 30 kilometer door onze adembenemende landschappen. Langs de

Nieuws Poperinge

Fietszoektocht Poperinge 2024

Fietszoektocht Poperinge 2024: Stap op je fiets en verken het prachtige Poperinge en haar charmante deelgemeenten als nooit tevoren! Doe mee aan onze spannende fietszoektocht