Feniks klaar om uit te vliegen

follow the feniks nieuwpoort

Op woensdag 28 juli 2021 gaat Follow the … Feniks in première. Dit beklijvend spektakel op het Marktplein met projectie, theater en livemuziek vormt de apotheose van het Nieuwpoortse Feniksproject. Hiermee herdenkt de IJzerstad de Wederopbouw van na de Eerste Wereldoorlog. 

Follow the … Feniks dient zich aan als een ontroerend verhaal over moeten loslaten en de wil om terug vast te nemen en verder te gaan. Om wederop te bouwen. Onder leiding van regisseur Mieke Dobbels – muzikaal begeleid door Johan Bouttery – herbeleef je het Nieuwpoort van na de Groote Oorlog, als typevoorbeeld van een Wederopbouwstad.

Het spektakel wordt vier avonden op rij vertoond. Op één voorstelling na is alles uitverkocht. Wie er snel bij is, kan nog een ticket bemachtigen voor de voorstelling op vrijdag 30 juli om 23 u.

Tickets zijn verkrijgbaar via www.visit-nieuwpoort.be of de Dienst Toerisme. Deze kosten € 3 per persoon of € 10 voor een bubbelticket voor 4 personen.

Extra nieuws:

De Panne Nieuws

SHOPPING DAYS De Panne 2024

SHOPPING DAYS De Panne 2024 SCOOR JOUW PANNEBATJES EN GENIET VAN ANIMATIE EN OPTREDENS. Het eerste weekend van de zomer moet je in De Panne

Nieuws Vleteren

OPENINGSFEEST DE MEESTERSMOLEN

OPENINGSFEEST DE MEESTERSMOLEN: De ‘De Meestersmolen’ werd volledig hersteld en opgefrist. De werken werden in december afgerond, dus de molen staat er weer piekfijn bij. 

Koksijde Nieuws

Bunkerdag 2024 Koksijde

Bunkerdag 2024 Koksijde: Kom naar één van de 2 gratis activiteiten over de beroemde ondergrondse schuilplaatsen. Belangrijk: vergeet je niet in te schrijven!  2 juni