Fietszoektocht Poperinge 2024

Fietszoektocht Poperinge 2024

Fietszoektocht Poperinge 2024: Stap op je fiets en verken het prachtige Poperinge en haar charmante deelgemeenten als nooit tevoren! Doe mee aan onze spannende fietszoektocht en maak kans op heerlijke arrangementen die je smaakpapillen zullen verwennen. Ontdek de verborgen pareltjes van deze schilderachtige regio terwijl je de foto’s in de juiste volgorde plaatst, precies zoals je ze onderweg tegenkomt.

Met een route van maar liefst 47 kilometer die je leidt langs de knooppunten, biedt deze fietsavontuurlijke ervaring een perfecte mix van natuurlijke schoonheid en historische pracht. Van de levendige straten van Poperinge tot de rustige landweggetjes die zich slingeren door idyllische landschappen, deze tocht belooft een onvergetelijke reis te worden voor fietsliefhebbers van alle niveaus.

Fietszoektocht Poperinge 2024

Wil je meedoen? Haal dan vanaf 17 mei je deelnameformulier op bij de dienst toerisme en bereid je voor op een dag vol plezier, ontdekkingen en misschien zelfs een prijs of twee! Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt en het avontuur wacht op niemand. Pak je helm, smeer je ketting en laat jezelf onderdompelen in de betoverende wereld van Poperinge op twee wielen.

Wanneer

  • vrijdag 17 mei 2024 tot maandag 30 september 2024

Locatie

Toerisme Poperinge

Grote Markt 1 , 8970 Poperinge

Organisatie

Toerisme Poperinge

Grote Markt 1 , 8970 Poperinge

Extra nieuws:

Nieuws Poperinge

80 jaar na de bevrijding van Poperinge

80 jaar na de bevrijding van Poperinge: Tijdens WO II, in mei 1940, werd Poperinge door de Duitsers bezet. Pas in september 1944 kwam daar

Koksijde Nieuws

Opening NAVIGO Visserijmuseum

Opening NAVIGO Visserijmuseum: Op 7 september opent het volledig nieuwe NAVIGO Visserijmuseum. De bouw van een nieuwe museumvleugel en een nieuw depot werd gerealiseerd o.l.v.

Diksmuide Nieuws

OverKop-huis Diksmuide

OverKop-huis Diksmuide: Op woensdag 4 september opent OverKop Diksmuide voor het eerst de deuren. Het OverKop-huis – dat in de voormalige jeugddienst zit in de Koning Albertstraat