Dakwerken Plaisier, uw partner voor al uw dakwerken.

www.dakwerkenplaisier.be

0 / 5

Your page rank:

Wanneer u kiest voor Dakwerken Plaisier, kiest u tegelijk voor een snelle en goede service. De werkzaamheden aan uw dak verlopen altijd zeer vlot en worden zeer correct uitgevoerd. Dimitri Plaisier komt persoonlijk bij u langs om een correcte prijsofferte op te stellen, volledig naar uw wensen. Iedere klant krijgt evenveel aandacht en een topservice!

Ongeveer 30% van de warmte in uw huis gaat verloren via het dak. Een goede reden om te investeren in degelijke isolatie! Dakwerken Plaisier is gespecialiseerd in isolatiewerken. Gaat u bouwen of renoveren aarzel dan niet om contact op te nemen. Uw dak laten isoleren door een geregistreerd aannemer is goedkoper dan zelf isoleren. Ze maken graag de berekening met u.

Platte daken krijgen ook de meest duurzame afdichtingssystemen bij dakwerken Plaisier. EPDM zorgt voor een afgewerkt en duurzaam geheel.

U wenst een renovatie van uw dak of ‘n nieuw dak? Aarzel dan niet en contacteer Dakwerken Plaisier.

Dakwerken Plaisier renoveert zowel hellende daken als platte daken. Het vernieuwen van de dakbedekking, het plaatsen van dakisolatie en onderdak of een volledige heropbouw van uw dak is allemaal mogelijk.

Samen met u als klant wordt steeds gekozen voor de gepaste materialen volgens budget en afwerking.

U kan uw nieuwbouwproject toevertrouwen aan Dakwerken Plaisier. Staan uw plannen nog in de beginfase? Aarzel dan niet en neem zeker en vast contact met hen op voor een vrijblijvende offerte.

dakwerken plaisier

PLAISIER DIMITRI: Alle dakwerken | zink | roofing | EPDM | isolatie

U wenst uw huis een prachtige nieuwe uitstraling te geven? U wil genieten van interessante premies?
Renoveer dan uw complete dak zodat u er weer jarenlang mooi, maar nog belangrijker, beschermd bij zit.
Contacteer ons vandaag nog, we nemen alvast zo spoedig mogelijk contact met u op!

Mail: info@dakwerkenplaisier.be
Website: www.dakwerkenplaisier.be
Tel.: 057/36 00 84
Gsm: 0476/46 37 52