Foodtruckfestival SMA(A)K

Foodtruckfestival SMA(A)K

𝗙𝗢𝗢𝗗𝗧𝗥𝗨𝗖𝗞𝗙𝗘𝗦𝗧𝗜𝗩𝗔𝗟 𝗦𝗠𝗔(𝗔)𝗞 𝗞𝗢𝗠𝗧 𝗡𝗔𝗔𝗥 𝗞𝗢𝗞𝗦𝗜𝗝𝗗𝗘 

Het gezellige foodtruckfestival SMA(A)K komt van 𝘃𝗿𝗶𝗷𝗱𝗮𝗴 𝟭𝟲/𝟬𝟲 tot 𝘇𝗼𝗻𝗱𝗮𝗴 𝟭𝟴/𝟬𝟲 naar Koksijde. We toveren het Theaterplein van Koksijde om tot één groot sfeervol openluchtfestival. De ideale plaats om met vrienden en familie te onthaasten en vooral heerlijk te genieten van al dat lekkers. 

Van de allerkleinste mondjes tot de zevende maag van grote eters en van Aziatisch tot Zuid-Amerikaans: op SMA(A)K vindt iedereen iets naar zijn goesting. Onze foodtruckers serveren de smaakvolste gerechten en bruisendste drankjes. Een gin-tonic, een glaasje bubbels of toch liever een frisse pint? Santé! 

Foodtruckfestival SMA(A)K programma:

𝗠𝗨𝗦𝗜𝗖 & 𝗗𝗔𝗡𝗖𝗘 
Hippe beats, rock-‘n-roll, … onze platenspeler draait op volle toeren.
Zin om te genieten van de vele live – optredens doorheen het weekend?
Alles mag, niets moet! Genieten is de boodschap!

𝗞𝗜𝗗𝗦 
Ook de allerkleinsten blijven niet op hun honger zitten: grote speelblokken, springkastelen, kindergrime, een speelbox & heel veel leuke spelletjes.
Kinderen baas op SMA(A)K!

𝗦𝗙𝗘𝗘𝗥 & 𝗚𝗘𝗭𝗘𝗟𝗟𝗜𝗚𝗛𝗘𝗜𝗗 
We zeggen niet voor niets ‘proef de gezelligheid’: lichtslingers, vlaggetjes, picknickbanken, gezellige zithoeken, … & nog veel meer! Ontdek het op SMA(A)K!
Met SMA(A)K brengen we mensen samen. Het ongedwongen karakter van ons evenement doet mensen genieten. SMA(A)K is een droomwereld waar iederéén zijn goesting vindt.

𝗚𝗥𝗔𝗧𝗜𝗦 𝗜𝗡𝗞𝗢𝗠 
Hét hoofdingrediënt? Beleving die áltijd naar meer smaakt. En de toegang, die is volledig gratis.

𝗢𝗣𝗘𝗡𝗜𝗡𝗚𝗦𝗨𝗥𝗘𝗡 
* Vrijdag 16 juni, 17:00 – 22:00 uur
*  Zaterdag 17 juni, 12:00 – 22:00 uur
*  Zondag 18 juni, 12:00 – 21:00 uur

𝗟𝗢𝗖𝗔𝗧𝗜𝗘 
Theaterplein, 8670 Koksijde
Meer info op smaakfestival.be

Extra nieuws:

De Panne Nieuws

Toeren in de Moeren

In samenwerking met het lokaal bestuur organiseert Okra-Sport+ van 20 t.e.m. 22 juni de 13de editie van Toeren in de Moeren. Dit unieke evenement biedt

Diksmuide Nieuws

Zomerse Vrijdagen 2023 Diksmuide

Zomerse Vrijdagen 2023 DiksmuideJuli – Augustus Zing en swing mee op de Zomerse Vrijdagen tijdens juli en augustus bij de lokale horeca. Voor één keer

Nieuwpoort Nieuws

Rommelmarkt Ter Duinen 2023

Zondag 18juni 2023 is er terug tussen 6u en 16ude jaarlijkse rommelmarkt op het groene domein van Zorgverblijf Ter Duinen. Bezoekers: GratisStandhouders: 6€ voor 6