Griezelen in het park te Poperinge 31/10/2020

Griezelen in het Park Poperinge

0 / 5 0

In het schemerlicht van de straatlantaarns, tussen het weelderig bladerdek van de bomen en struiken in, spelen schaduwen een sluw spel van net niet gezien willen worden.

Op 31/10 komen die zwarte gaten tot leven in het Frimoutpark in Poperinge. Laat je onderdompelen in de magische, griezelige en spannende sfeer op een begeleide ervaringstocht doorheen het stadspark. Iedere stap brengt je dichter bij een nieuwe beproeving.

Om iedere hoek, achter iedere boom staat er je iets te wachten… Is het de Poperingse hopduivel? Een zotgedraaide kunstenaar? Een verloren gewaande film over een onopgehelderde misdaad in Poperinge? Kom en ontdek alles gewoon zelf!

Samen met je bubbel geniet je coronaproof van dit uniek verhaal met op het einde nog een angstaanjagend lekkere verrassing. Maar onthoud… alles wat je verschiet ben je kwijt! In groepjes van 25 personen en per tijdsslot van een half uur, wandel je door het park en maak je kennis met de verschillende personages.

De tocht eindigt met een tas pompoensoep en een ‘halloweenkoek’ rond het hoppevuur.Reserveren vooraf is verplicht!

De organisatie is een samenwerking tussen stad Poperinge, Events outside the box en theatergezelschappen Ic Dien en Langhoirs Victorinen.

Praktische info:
• Het startpunt is de ingang van het Burggraaf Frimoutpark (kant van de Komstraat), het eindpunt is voorzien ter hoogte van Veurnestraat 11.
• Er start een wandeling om 17.30, 18 uur, 18.30, 19 uur, 19.30, 20 uur, 20.30 en 21 uur. Je kiest het tijdsslot bij reservatie. De tocht duurt anderhalf uur.
• Tickets kosten €5 (MIA-tarief €1) en kunnen besteld worden via www.poperinge.be/webshop. Reservatie vooraf is noodzakelijk!
• Een eigen mondmasker is verplicht
• Richtleeftijd is vanaf 10 jaar.