Promen’art: Wandelen tussen drie open ateliers in de Ijzervallei

Promenart wandeling tussen drie ateliers

0 / 5

Your page rank:

Promen’art is een wandeling van 9km in de ijzervallei, die je meeneemt naar drie ateliers, drie werelden waar creativiteit stroomt en verbindt. De route brengt je doorheen het mooie rivierlandschap van de Ijzer en het landelijke gebied van Roesbrugge en Stavele.

De artiesten die je tegenkomt op de wandelroute zijn Stien en Stof, Stefans Pottery en Upstream Studio. Ze heten u van harte welkom in hun atelier. Raadpleeg hier de kalender en ontdek hun openingsdagen. Ze zijn op vaste momenten aanwezig in hun atelier.

Stefan, Stien en Nathalie nemen elk op een eigen manier hun omgeving als inspiratie. Kom langs en krijg zelf een inkijk in hun werkplek. Het is de plek waar hun gedachten en ideeën tastbaar worden. De artiesten willen graag met jou in dialoog gaan, maar je kunt er evengoed gewoon even tot rust komen.

Je kan deze wandeling op elk punt starten. Je hoeft de ateliers dus niet in een bepaalde volgorde te bezoeken. Het wandelkaartje en meer info omtrent de knooppunten die je moet volgen vind je op hun website terug.

Nog ‘n goede tip: Zorg voor goede wandelschoenen want het jaagpad langs de Ijzer ligt er op sommige plaatsen wat moeilijk bij.