Aangepaste verkeerssituatie door Reuze Feest Nieuwpoort

Aangepaste verkeerssituatie door Reuze Feest Nieuwpoort

Tijdens de op- en afbouw van het Reuze Feest (8-14 juli) geldt een parkeer- en rijverbod op het Marktplein (kant Sint-Bernarduscollege) en in de Sint-Sebastiaanstraat.

Opgelet! De vrijdagmarkt van 8 juli vindt plaats in de Willem De Roolaan, Kerkstraat, Onze Lieve Vrouwstraat en op een deel van het Marktplein. Tussen 6 en 14 u. is een verkeers- en parkeerverbod van kracht. De boerenmarkt op 9 juli verhuist naar het Hendrik Geeraertplein.

Zaterdag 9 juli is er Reuze Braderie in de Marktstraat. De straat wordt afgesloten van 9 tot 19 u. Er geldt ook een parkeerverbod. Op 9 en 10 juli zijn het Marktplein, Hendrik Geeraertplein en de Kerkstraat (tussen O.L.V.-straat en Marktplein) van 7 tot 23 u. verkeers- en parkeervrij.

Op zondag 10 juli start de Reuze Parade om 17 u. Op het volledig parcours geldt een verkeers- en parkeerverbod van 13 tot 18.30 u. In de opbouwzone (rode arcering) gaat dit verbod al in om 10 u. Rijverkeer dat zich binnen het parcours bevindt of er moet zijn, zal er tijdelijk niet in of uit kunnen. Diezelfde dag gelden ook aangepaste verkeersmaatregelen in de Reuze Straat (Kerkstraat en O.L.V.- straat) én het Reuze Park (omgeving Leopold II park). Hou de signalisatieborden goed in de gaten!

Meer informatie over het evenement vindt u op www.visit-nieuwpoort.be.