Afhaalmogelijkheden restaurants Diksmuide

take away

0 / 5

Your page rank:

Stadsbestuur lijst afhaalmogelijkheden restaurants op

Sinds gisteren moeten cafés en restaurants de deuren sluiten. Geen fijne, maar wel een noodzakelijke maatregel. Veel restaurants blijven niet bij de pakken zitten en switchen tijdelijk naar een afhaalformule. Het stadsbestuur lijst alle mogelijkheden in Diksmuide op en roept inwoners op om de lokale restaurants te steunen en take-away te bestellen.

Diksmuide bewondert de strijdvaardigheid van hun ondernemers. Veel van de Diksmuidse restaurants bieden tijdelijk een afhaalmogelijk aan of leveren zelfs thuis. Kies dus gewoon voor een gezellig avondje thuis met een heerlijke maaltijd van een van onze restaurants. Zo steun je de koks en de Diksmuidse restaurants in deze barre tijden. Tot 22 uur mag je volgens de nieuwe maatregelen eten afhalen, de verkoop van alcohol is verboden na 20 uur.

Voorlopig overzicht

Een overzicht van alle afhaalmogelijkheden vind je op https://www.diksmuide.be/nieuwsdetail/6782/steun-de-diksmuidse-horeca—overzicht-take-away. De lijst wordt nog steeds aangevuld. Momenteel kregen we van deze restaurants bevestiging:

Ik sta nog niet in de lijst! 
Bied jij ook afhaalmaaltijden of thuislevering aan en sta je nog niet in de lijst vermeld? Laat het weten aan ilse.laverge@diksmuide.be.

Koop lokaal
Meer dan ooit is dit van belang. Wees je bij alle aankopen bewust van wat en waar je koopt. Denk ook even aan onze lokale handelaars en ga langs bij hen voor heel wat moois, leuks en lekkers!

One thought on “Afhaalmogelijkheden restaurants Diksmuide

  1. Pingback: Bestel je afhaalspaghetti en steun 11.11.11 Diksmuide - Neem me mee Magazine

Comments are closed.