Atheneum Diksmuide steekt schouders onder project Goed GeRegeld

Atheneum Diksmuide steekt schouders onder project Goed GeRegeld

De leerkrachten in het GO! Atheneum Diksmuide steken hun schouders onder het project Goed GeRegeld, tegen menstruatiearmoede.

Goed GeRegeld is een project rond ‘menstruatie-armoede’ opgestart vanuit de levensbeschouwelijke vakken in GO! Atheneum Veurne. Via dit project hopen ze aandacht te kunnen krijgen in elke school te Vlaanderen, zodat zoveel mogelijk meisjes kunnen geholpen worden.

GO! Atheneum Diksmuide stapt alvast heel graag mee in dit project. Het beschikken over maandverband/tampons zou een basisrecht moeten zijn! Hun doel: In elk toilet, waar meisjes komen, zal er een bakje met maandverband en tampons staan.

Uiteraard kunnen ze dit niet zonder financiële ondersteuning. Daarom zijn ze op zoek naar de nodige sponsors. Voor wie dit project wenst te steunen kan zich aanmelden op goed.geregeld@go-diksmuide.be.

Wij vragen UW hulp!
Dit kan door een geldbijdrage te storten op BE55 6512 1214 2844 of door een schenking van maandverband en/of tampons via inzamelpunt in onze school.


Extra nieuws:

De Panne Nieuws Winter 2023

Schaatspiste De Panne

Schaatspiste De Panne : Plezier voor jong & oud op de schaatsbaan van De Panne. Trek je schaatsen aan en glij de winter al lachend

Nieuwpoort Nieuws Winter 2023

Winters Nieuwpoort 2023

Winters Nieuwpoort 2023: Authentiek kerstplezier en gezellige ambiance op Winters Nieuwpoort. Met het evenement Winters Nieuwpoort organiseert Stad Nieuwpoort van vrijdag 1 december 2023 tot

Diksmuide Nieuws

Burger kan voortaan terecht in twee dementie-infopunten

Burger kan voortaan terecht in twee dementie-infopunten: Dementie is een wereldwijd groeiend fenomeen dat een enorme impact heeft op individuen, families en gemeenschappen. Het stadsbestuur