BKO Benjamien staat in voor opvang tijdens verlengde herfstvakantie

0 / 5

Your page rank:

De Buitenschoolse kinderopvang Benjamien staat alweer paraat om mogelijke opvangproblemen door de verlengde herfstvakantie op te lossen! De kinderen tot 12 jaar kunnen ook op 9 en 10 november in de locaties Veurne en Bulskamp terecht.

Door het korte tijdsbestek moet je wel snel inschrijven voor de twee bijkomende opvangdagen en dit vóór maandag 2 november! Bestaande gebruikers krijgen een link via het programma Tjek. Nieuwe gebruikers vinden meer info via deze pagina.

  • Dinsdag 27 oktober: de link wordt verstuurd naar bestaande gebruikers voor een extra inschrijving op 9 en 10 november.
  • Maandag 2 november (23u) worden de inschrijvingen afgesloten. De voorrangsregels worden toegepast.
  • Dinsdag 3 november worden de bevestigingen verstuurd
  • Dinsdag 3 november kan er vanaf 12 uur worden ingeschreven voor de resterende plaatsen.

Door het stijgend aantal besmettingen is er opvang binnen de eigen schoolbubbel.  Dit wil zeggen dat iedere school een eigen lokaal zal hebben waar de kinderen ook zullen eten.

Belangrijk: zit je als ouder in quarantaine of isolatie, dan is het verboden op je kind(eren) naar de opvang te sturen!

We vragen om fruit en koek, een eigen drinkfles en de boterhammen mee te geven. Noteer zeker de naam op alle dozen en flessen!

Voor de allerkleinsten die nog bezig zijn met zindelijkheidstraining vragen we voldoende reservekledij mee te geven. Bespreek dit met de begeleiding bij het brengen van je kind, zodat het voor ons team zeker duidelijk is hoe we je kind hierin best begeleiden!

Bij het brengen en halen is het dragen van een mondmasker en het ontsmetten van de handen voor ouders verplicht.

Zolang BKO Benjamien in Code Oranje blijft, mag je binnenkomen in de inkom. Als Code Rood geldt, zal je als ouder terug buiten op je kind moeten wachten.