De Panne lanceert lokale, digitale cadeaubon op ontbijt ondernemers

cadeaubon de panne digitaal

Op 7 februari werd in De Panne de nieuwe, digitale cadeaubon voorgesteld op het ‘Ontbijt van de Ondernemer’. 150 lokale ondernemers kregen de primeur en meer info over de vernieuwde cadeaukaart die de Pannebon werd gedoopt.

Lokaal bestuur De Panne heeft zijn gekende, papieren cadeaubon, de cadeaucheque, vervangen door een digitaal exemplaar. De kaart werd de Pannebon gedoopt en werd voorgesteld op het jaarlijks netwerkevenement ‘Ontbijt van de ondernemer’.

Nog gemakkelijker

De digitale cadeaubon kan je gebruiken op dezelfde manier als de papieren versie: je koopt de bon en geeft hem cadeau. De ontvanger kan dan naar een deelnemende handelaar gaan en daar een product of dienst kopen. Nieuw is dat je veel gemakkelijker kan ontwaarden aan de hand van een magneetstrip en betaalterminal. Is er geen betaalterminal beschikbaar? Dan wordt er betaald via de QR-code op de achterzijde van de kaart. Alle ondernemers uit De Panne krijgen de kans om in te tekenen als deelnemende handelaar.

Helemaal digitaal

Digitaal werken heeft vele voordelen voor zowel gebruiker als het bestuur. Zo is deze kaart gemakkelijker en flexibeler om te geven aan je vrienden, familie of zakenrelaties. Daarnaast kan je nu ook een waarde naar keuze kiezen, waar je met de papieren versie nog een vast bedrag van € 10, € 15 of € 25 moest aankopen. Tot slot kan de Pannebon ook gebruikt worden bij verschillende, deelnemende handelaars en kan je meerdere producten of diensten kopen.

Schepen van Toerisme en Lokale Economie Stéphane Buyens: “Door te investeren in een digitale cadeaubon wil De Panne de lokale economie blijven versterken en lokaal kopen stimuleren.”

Binnenkort te koop

De Pannebon is vanaf 1 maart 2023 te koop via de website of aan de balie van Visit De Panne (Zeelaan 21).

Extra nieuws:

Nieuws Veurne

Veurne Awards 2024

Veurne Awards 2024 : Op 23 februari 2024 is er de allereerste editie van de Veurne Awards. Tijdens deze gala-avond in Furnevent zetten we onze

Koksijde Nieuws

Halloween-mountainbiketoertocht Koksijde

Halloween-mountainbiketoertocht Koksijde: Op vrijdag 27 oktober 2023 start in Oostduinkerke de 9de editie van de Halloween-mountainbiketoertocht. Dit jaar is er terug keuze uit drie verschillende afstanden: 25,

Koksijde Nieuws

Fun Shopping Koksijde

Fun Shopping Koksijde: Voor Fun Shopping moet je in Koksijde, Sint-Idesbald én Oostduinkerke zijn!Het eerste weekend van oktober slaan de VVV, de dienst voor Toerisme