Gezellig Barbecueën in het Park te Poperinge

Gezellig barbecueën in het park

0 / 5

Your page rank:

Sinds enkele weken kan je in het stadspark gebruik maken van nieuwe zitbanken en picknicktafels. Nu de horecaregels versoepelen, plaatst Poperinge er publieke barbecuetoestellen bij. Bezoekers aan het park kunnen er vrij gebruik van maken en van de prachtige omgeving genieten tijdens het eten.

“We willen van het stadspark een nog leukere ontmoetingsplaats maken voor de Poperingenaars of de bezoekers van onze stad. Vanaf nu kun je er dus ook gebruik maken van de picknickruimte of zelf aan de slag gaan met de publieke barbecue”, aldus schepen van openbaar groen Ben Desmyter.

Je hoeft niet te reserveren en je kan een of meer toestellen gebruiken als ze vrij zijn. Wat mag niet? Open vuur maken op het gras of de grond. Zet ook geen tenten of luifels op. Lees alle afspraken om te barbecueën op het bord naast de toestellen of op www.poperinge.be/barbecue.

Hondenloopweide

En er zijn nog meer plannen voor het stadspark, schepen Ben Desmyter licht toe; In de voorbije maanden hebben we een aantal nieuwe elementen gebundeld. Later dit jaar komt er langs de Switch Road een hondenloopweide. Op geregelde tijdstippen plaatsen we ook een ‘pannakooi’ voor voetballers. Daarnaast werken we verder aan een toegankelijk park, met lange stroken grindgazon voor wie minder goed te been is.”