Koksijde fonkelt: zorg mee voor licht in deze donkere tijden Prijzenpot van 7.500 euro!

Koksijde fonkelt zorg mee voor licht in deze donkere tijden Prijzenpot van 7.500 euro

0 / 5

Your page rank:

De VVV Koksijde-Oostduinkerke / dienst Toerisme pakt deze winter uit met enkele mooie eindejaarsacties. Met ‘Koksijde fonkelt’ en de ‘cadeaubonactie’ wordt het een sprankelend jaareinde.

Wist je dat Koksijde elk jaar in een zee van licht fonkelt tijdens de kerstperiode? Bijna 150.000 lampjes verdeeld over 45 spotlights, goed voor 7 km lichtsfeer.


Doe met ons mee en zorg voor nog meer licht in deze donkere tijden als teken van hoop en verbondenheid, voor de zorgsector én voor elkaar! Hoe deelnemen? Maak van jouw voortuin, gevel/balkon of handelszaak een baken van licht en wie weet word jij één van de winnende hotspots in Koksijde.


Bevestig jouw deelname voor 10 december 2020 via mail aan darius.hillewaere@koksijde.be met vermelding van naam, adres en e-mail. Vergeet zeker niet de vermelding van de categorie waarvoor je inschrijft:
1. Voortuin
2. Gevel/balkon/raamverlichting
3. Handelszaak

Gezelligheid loont! Een prijzenpot van 6.000 euro wordt verdeeld over alle winnaars die gekozen worden door een vakjury samengesteld door het Koninklijk Comité Koksijde in de Bloemen.


Ook de inwoners en bezoekers van Koksijde kunnen stemmen op de leukste spotlight in Koksijde. Uit de ingediende stemformulieren (1 inzending per persoon) worden nog eens 30 waardebonnen van € 50 verloot, goed voor 1.500 euro.

Bij de dienst Toerisme kan je vanaf 19 december terecht voor een overzichtskaart met alle deelnemende spotlights en een stemformulier. #Koksijdefonkelt #Zorgvoorlicht

lees ook:

One thought on “Koksijde fonkelt: zorg mee voor licht in deze donkere tijden Prijzenpot van 7.500 euro!

  1. Pingback: Koop lokaal je cadeau voor eindejaar en win zelf een cadeaubon Prijzenpot van 5.000 euro te Koksijde! - Neem me mee Magazine

Comments are closed.