Koop lokaal en geniet van de 10 % meer koopkracht actie!

ikkoopinnieuwpoort

0 / 5

Your page rank:

Ga in zee met je lokale ondernemer en geniet meer!

Het stadsbestuur van Nieuwpoort voorziet een bedrag van 1 miljoen euro om de lokale economie te ondersteunen met de 10 % meer koopkracht actie.

Deze actie start op 14 september 2020 en loopt tot het bedrag volledig opgebruikt is. Dit zal tijdig gecommuniceerd worden door de Stad Nieuwpoort.

Hoe werkt deze koopkrachtactie?

Je krijgt bij de deelnemende Nieuwpoortse ondernemers een loyaliteitskaart waarop je punten kunt sparen.

De deelnemende handelszaken zijn onderverdeeld in 2 sectorenReCa-sector (restaurants, cafés, tearooms, takeaway) en Winkelsector (retail, detailhandel en diensten). De lijst met deelnemende handelszaken kun je raadplegen in de rechterkolom. Je herkent de handelszaken ook aan de opvallende raamstickers.

De punten gespaard in de ReCa-sector kunnen uitgegeven worden in de Winkelsector en omgekeerd.

Één euro besteed bij een deelnemende ondernemer = Één punt gespaard op je loyaliteitskaart. Één punt heeft een waarde van 0,10 euro.

Vanaf 10 punten kan het gespaarde bedrag van 1,00 euro besteed worden. Je gebruikt je loyaliteitskaart eveneens als betaalmiddel.

Bijvoorbeeld: De klant koopt voor 100 euro kledij bij een deelnemende handelaar in de Winkelsector en spaart zo 100 punten bijeen. Die 100 punten kan hij gebruiken voor een heerlijke lunch bij een deelnemende ondernemer uit de ReCa-sector en krijgt op die manier een korting van 10 euro op zijn lunchmenu.

De stad Nieuwpoort betaalt de gespaarde punten ten aanzien van de deelnemende handelaar en financiert op die manier de extra koopkracht voor de consument.

De gespaarde punten kun je inruilen tot en met vrijdag 2 april 2021.

Registreer je loyaliteitskaart

Vooraleer je punten bijeen kunt sparen op je loyaliteitskaart moet je deze eerst online registreren.

Dit kan door de QR-code te scannen met je smartphone of tablet of door je kaartnummer online in te geven.

Ook je puntensaldo kun je tussenin online raadplegen.