Op 18 september heffen we samen het glas op inwoners en tweedeverblijvers!

Bericht van het bestuur:

De Panne is een geweldige gemeente, met gepassioneerde inwoners, tweedeverblijvers, ondernemers en bezoekers. We juichen deze wisselwerking tussen bewoners en bezoekers in onze gemeente sterk toe en willen dan ook de banden aanhalen tussen tweedeverblijvers en inwoners.

Dat doen we graag met een feestelijke receptie op 18 september, in een leuke setting op ons prachtige strand – we verwelkomen je graag vanaf 18.00u. Kom over ons brede strand naar de feestelijke tent ter hoogte van het Canadezenplein. We zetten de deuren open en heffen graag het glas op jullie en op De Panne!

In De Panne Leeft en de uitnodiging van de receptie kondigden we aan dat we deze avond ook graag het nieuwe logo en huisstijl van De Panne aan je voorstellen. Die lancering stellen we even uit naar voorjaar 2022, dit laat ons toe ook digitaal met de huisstijl uit te pakken. Een nieuwe gebruiksvriendelijke website staat in de steigers, en lanceren we graag samen met het logo en de huisstijl. Dat past in een positief verhaal waar open communicatie en (digitale) dienstverlening centraal staan.

Vergeet je Covid Safe Ticket niet!

Dit event wordt georganiseerd volgens de geldende coronamaatregelen. Dit houdt in dat elke gast een Covid Safe Ticket laat scannen de ingang, samen met je identiteitsbewijs. Zonder geldig Covid Safe Ticket kan je de tent niet betreden.

Tip: Het Covid Safe Ticket gebruikt dezelfde QR-code als het Europees coronacertificaat. Indien je reeds beschikt over dit certificaat, hoef je dus geen bijkomend document aan te vragen.

Meer info over het Covid Safe Ticket op https://www.safeatdepanne.be/covidsafe

Woa zit joen geluk?

Ondertussen weten we nog altijd graag waar joùw geluk zit in De Panne – een plek of een moment in De Panne waarvan je weet te genieten als geen ander? Iets wat je meteen aan het lachen brengt of een warm gevoel geeft vanbinnen? Laat het ons zeker weten via www.depanne.be/geluk.

Shopping Days in De Panne

Wist je dat het kortingen, gadgets & prijzen regent tijdens de Shopping Days in De Panne? Leef je uit van 15 tot 20 september en geniet van mooie acties – meer info op www.depanne.be/shoppingdays