Schoonvaere: Bouw-en Tuinwerken

Schoonvaere-Bouw-en-Tuinwerken

0 / 5

Your page rank:

Schoonvaere Bouw- en Tuinwerken

is een jong team vol passie voor het vak. Ze streven samen naar een perfecte uitvoering en houden van een uitdaging. Samen is het kernwoord binnenin hun bedrijf. Iedere werkkracht heeft zijn eigen specialiteit en samen vormen ze Schoonvaere Bouw- en Tuinwerken.

Algemene Tuinwerken

Van een eerste verkennend gesprek, naar een concreet ontwerp, tot een totaalrealisatie. Aan de hand van uw verwachtingen gaat Schoonvaere aan de slag, het maken van een eerste presentatie tot het afleveren van een totaalontwerp. Een tuinplan maken ze aan de hand van visueel materiaal, wat wil zeggen veel foto’s, leesbare plannen, info fiches van de te gebruiken planten en een stappenplan van uitvoering.

Het ontwerp is pas finaal wanneer de realisatie voltooid is en volledig voldoet aan de verwachtingen van hun klant. Had u graag een eerste verkennend gesprek verkregen? Aarzel dan niet om Schoonvaere Bouw-en Tuinwerken te contacteren.

Algemene Bouwwerken

Schoonvaere staat in voor allerhande soorten van bouwwerken. Dit gaat van het aanleggen van een oprit, tuinterras , verhogingen in de tuin, tot ook tot het afwerken van uw badkamer, vloeren binnenshuis of het plaatsten van extra afscheidingen. Kort samengevat Schoonvaere Bouw-en Tuinwerken is een allrounder die uw project steeds tot in de puntjes kan afwerken.

schoonvaere Bouw en Tuinwerken

Contactgegevens:
Adres: Stijn Streuvelsstraat, 8670 Koksijde
Tel: 0486 908 913

E-mail: info@schoonvaere.be
Website: www.schoonvaere.be 
Facebook: https://www.facebook.com/schoonvaerebouwentuinwerken/