Sint te Gast in Diksmuide

Sint te gast in Diksmuide

0 / 5

Your page rank:

Sint te Gast

28 en 29 november

Na de magische momenten van vorig jaar te Diksmuide mag stad Diksmuide tijdens het weekend van 28 en 29 november de Sint en zijn Pieten opnieuw ontvangen in het stadhuis. Maak je klaar voor een onvergetelijk avontuur en beleef onvergetelijke momenten met de hele familie.


Poetspiet neemt je mee naar de wereld van Sinterklaas en geeft je een rondleiding in de Sinterlijke kamers. We verklappen niet alles, maar achter iedere deur is weer iets nieuws te beleven. Zo piepen we even binnen in de slaapkamer van de Sint, de Pietenslaapzaal en kan je je brief voor de Sint afgeven aan Postpiet. Doe alvast je mooiste pak aan want ook Stijlpiet komt mee…. Mis deze unieke gelegenheid niet!

Praktisch
Toegang tot “Sint te Gast” is enkel mogelijk mits aankoop van een ticket volgens een vaste tijdsreservatie.

Je kan tickets aankopen via www.bezoekdiksmuide.be/sinttegast. De kostprijs voor tickets in voorverkoop is 2,- euro per persoon.Ben je eerder een last minute beslisser?

Dan kan je aan de deur tickets kopen (op = op). De kostprijs voor tickets aan de deur is 3,- euro per persoon.Heb je recht op kansentarief UITPAS Westhoek?

Dan betaal je 0,40 euro per persoon in voorverkoop en 0,60 euro per persoon aan de deur.

MEER INFO
Dienst Evenementen
Grote Markt 6, 8600 Diksmuide
051 79 30 60
evenementen@stad.diksmuide.be