Stadsmedewerkers schitteren in gloednieuwe vacaturevideo

0 / 5

Your page rank:

Stad Nieuwpoort pakt uit met een krachtige vacaturevideo waarin de eigen stadsmedewerkers een glansrol spelen. Via deze creatieve promotiecampagne gaat de Stad op zoek naar nieuwe verpleeg- en zorgkundigen voor woonzorgcentrum De Zathe.


In de nieuwe vacaturevideo van Stad Nieuwpoort zien we de medewerkers van woonzorgcentrum De Zathe op een missie. Een missie om nieuwe collega’s te vinden. Met een spandoek waarop de namen van alle medewerkers van het woonzorgcentrum staan, doorkruisen ze Nieuwpoort. Ze figureren op prominente plaatsen zoals het bezoekerscentrum Westfront, het staketsel en het Stadhuis.

Deze ‘helden van de zorg’ lanceren zo een warme oproep naar hun toekomstige collega’s. ,


Het is algemeen geweten dat de grootste knelpuntberoepen in de gezondheidszorg die van verpleeg- en zorgkundigen zijn. Daarom koos het stadsbestuur doelbewust voor een actieve en opvallende campagne die ongetwijfeld menig persoon zal aanspreken.

De opnames voor de vacaturevideo vonden plaats begin september 2020, op een coronaveilige manier voor cast en cameracrew. Het eindresultaat is te zien op de sociale media-kanalen van Stad Nieuwpoort: Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn en Youtube. Meer info over de vacatures vindt u op jobs.nieuwpoort.be !


De video