Startdag KLJ Proven Vrijdag 25 september

klj proven

0 / 5

Your page rank:

Georganiseerd door KLJ Proven het bestuur aan het woord:

Begin je het ook beu te worden om steeds thuis te zitten? En ben je van het jaar 2005 of ouder? Begint het bij jou al te kriebelen om nieuwe mensen te leren kennen en vrienden voor het leven te maken?


Dan ben je bij KLJ Proven aan het juiste adres!Wij verwelkomen jou graag bij KLJ Proven. We zijn gekend als één grote hechte groep vrienden die graag samen plezier maken.

 Dit doen we de vrijdagavond om de 2 weken. Op deze avonden zijn we te vinden in ons lokaal of op verplaatsing voor een leuke activiteit. Zoals bowling, karting, karaokeavond, thema avonden, gaan eten naar een andere KLJ (zondag)  en nog heel wat andere leuke activiteiten die je samen met ons kan ontdekken.

Tijdens het jaar hebben we ook natuurlijk onze eigen evenementen, dit organiseren we natuurlijk het liefst met onze leden. (Beach party & Gymkana,…) Tot slot hebben we nog een mega tof kamp te bieden. Ben je benieuwd om ons te leren kennen?

Dit kan op vrijdagavond 25 september vanaf 20 uur in ons lokaal (Oud gemeentehuis Proven). Op onze startdag ben je nog niet verplicht om je in te schrijven als lid. De eerste persoon van het gezin betaald 22 euro de 2de, 3de,.. persoon betaald 11 euro.

Tijdens onze startdag houden we ons aan de coronamaatregelen. Je hebt verplicht een mondmasker op zak.

We vragen om je in te schrijven, dit omtrent de coronamaatregelen. Inschrijven kan bij Fien (0475/29 16 67).Hopelijk tot dan! 
Het bestuur