VAN ELSLANDE Interieur, sinds 1887 een vaste waarde in Veurne.

Van Elslande Interieur

Is uw woning of appartement aan renovatie toe? Spring dan zeker ‘ns binnen bij Van Elslande te Veurne. In de toonzaal van 300m² vindt u een zee aan woonideeën. Bovendien mag u rekenen op ongedwongen, vriendelijk maar vooral deskundig advies. U wordt begeleid van a tot z, en steeds met het puntje op de i. Renovatiewerken worden tevens efficiënt gepland, waardoor de continuïteit wordt gegarandeerd en werken niet nodeloos blijven aanslepen..Kortom: Van Elslande staat garant voor een kwalitatieve en zorgenloze renovatie. 

  •  Inrichting en renovatie van woningen en appartementen
  •  Design en klassieke meubelen
  •  Interieurmaatwerk o.a. keukens, badkamers, burelen, dressings,kastenwanden, dokterspraktijken, …
  •  Tapijt en karpetten naar maat in wol, katoen en sisal, parket, schilder- en behangwerken
  •  Exclusieve stoffen voor gordijnen, stores, Japanse panelen (opmeten, confectioneren en plaatsen)
  •  Prachtige meubelstoffen en garnierwerk

VAN ELSLANDE Interieur, sinds 1887 een vaste waarde in Veurne.

VAN ELSLANDE, een familie waar de liefde voor meubels in het DNA wordt doorgegeven. De geschiedenis start al in 1887, waar Jan zijn betovergrootvader gelukkig door het leven ging als gepassioneerde meubel- en biljard maker.

Vele jaren later, als 4de generatie VAN ELSLANDE in de interieur wereld, blijft Jan z’n herinnering levendig houden in de zaak. Met een passie voor interieur decoratie en totaal renovaties, staan ze steeds klaar voor een breed publiek: van jong tot oud, huis of appartement, 1ste of 2de woning, in het Nederlands en Frans.​

Gedreven door de familie traditie, met een getraind oog voor schoonheid, kwaliteit en duurzaamheid.​ Een zaak die barst van de geschiedenis, klaar om ook uw leven vorm te geven.

Renovatie: Alles start met een goed gesprek met de klant, met u. Waarin we al uw wensen bespreken, alle verwachtingen overlopen uw stijl bepalen, … U kan bij mij terecht voor al uw vragen over materialen, design en projectopvolging. Ik geef vrij advies, en samen met u maken we de finale keuzes. 

VAN ELSLANDE Interieur

Noordstraat 59 – 8630 Veurne
https://www.van-elslande.eu/
interieur@van-elslande.be
Tel: +32 58 31 14 63