Winterlicht laat Diksmuide stralen in het donker

Parcours Winterlicht Diksmuide

0 / 5

Your page rank:

Dit jaar geen kerstactiviteiten in onze stad, maar wel een gezellige Winterlichtwandeling. Vanaf 7 december snuif je langs een sfeervol verlicht parcours van twee kilometer winterse gezelligheid op in een magisch Diksmuide. Laat je leiden door het licht en laat je verbazen door de pracht van de binnenstad. In Diksmuide info van december vind je het parcours en de deelnameformulieren van de wedstrijden. 

PRAKTISCH

• Parcours: 2 kilometer

• Startpunt: Grote Markt

• Rolstoel- en buggytoegankelijk, behalve het stukje Alleyepad tussen de Post en Grote Dijk. Volg de alternatieve stippelroute via de Grote Dijk

Volg het plan of laat je leiden door de Winterlichtstickers op de grond.

Tip: neem een zaklamp mee voor onderweg.

Kraak de Wintercode

Voor wie het wat avontuurlijker wil is er ‘Kraak de Wintercode’: los de raadsels op en misschien valt er wel een extra eindejaarsgeschenkje in je brievenbus. Kinderen kunnen zich uitleven op de winterbingo, waarin ze langs het parcours speuren naar winterse figuren. Beide deelnameformulieren vind je in de middenkatern in Diksmuide info van december. Deponeer ze in de rode brievenbus bij het stadhuis.

Fotowedstrijd

Sluit je winterlichtwandeling af met een selfie aan de levensgrote DIKSMUIDE-letters op de Grote Markt. Post je selfie op Instagram en/of Facebook en vermeld #diksmuide. De leukste foto valt in de prijzen met wat extra shoppingbudget.

Winterbingo

Kan jij alle winterfiguren vinden? Eentje kan je niet afvinken op dit deelnameparcours. Heb je gevonden wie van de negen figuren ontbreekt langs het parcours? Omcirkel deze figuur dan en deponeer je deelnameformulier voor 12 januari in de rode brievenbus bij het stadhuis. Heb je een leuke prijs gewonnen? Dan contacteren we je in de week van 18 januari.

Kraak de wintercode

Kan jij alle mysteries oplossen en de wintercode kraken? Langs het parcours kom je 8 raadsels tegen. Noteer de juiste oplossing in het raster op dit formulier. Zet de letters in de juiste volgorde en kraak de wintercode. Deelnameformulieren kan je tot en met 12 januari in de rode brievenbus bij het stadhuis deponeren. Heb je een leuke prijs gewonnen? Dan contacteren we je in de week van 18 januari.

Lees ook: